Al ritme de la vida, el nou espot publicitari de MacMobles

Qui no ha ballat a l’habitació o al menjador? El ball i la música s’associen a estats d’ànim positius i esperançadors; just el missatge que vol difondre MacMobles per recordar-nos que quan ens proposem millorar el nostre habitat i també perquè no, la nostra vida, aquest és l’esperit adequat. Potser el ball i la música ens uneix com fan totes les expressions artístiques.

«Al ritme de la vida» és el nou espot publicitari de MacMobles. Un anunci que vol comunicar una mirada nova cap a tot allò que ens envolta, especialment dedicat a les nostres llars. Amb música i amb ball! El missatge vol recrear una actitud vital. Amb aquesta moderna coreografia es promou la idea de moure i de viure de forma diferent, perquè a casa som nosaltres mateixos més que a cap lloc.

A MacMobles sabem que l’actitud ho és tot. Per això hem optat per un tipus de comunicació diferent, més humana i amb missatge personal implícit. Omplir de ritme i de moviments les estades d’un habitatge com si fossin les cases dels nostres clients ha estat inspirador i un repte, perquè l’espot ha estat íntegrament rodat a les nostres instal·lacions. Així que l’experiència és enterament real. 10 ballarins han representat aquesta coreografia domèstica per una successió d’estades moblades com són habitacions, menjadors o salons. Aquest treball ha estat obra de l’Agència Talkcom, que ha desenvolupat i produït la campanya i es visualitzarà tant en televisió, com en digital i xarxes socials, punts de venda i catàlegs.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?