DECORACIÓN - HABITACIÓN ADOLESCENTES

8 Tips que necessites saber per decorar un dormitori juvenil

Decorar un dormitori juvenil se’t pot fer una muntanya si no coneixes això

 

ecorar un dormitori juvenil, som-hi! Les tendències de decoració canvien i es veuen influenciades per les noves modes, referents, els famosos influencers i les opinions. Si has arribat aquí, significa que creus que els teus fills necessiten una redecoració de la seva habitació o que ja t’ho han demanat, per tant, anem a oferir-te tots els tips que has de tenir en compte a l’hora d’escollir els nous mobles i les noves decoracions d’acord amb les seves noves necessitats com poden ser: taules d’escriptori més grans, espais amplis per diversos dispositius electrònics, espai d’emmagatzematge. No hi havies caigut en tot això oi?

 

Tingues present que han perdut l’interès en les joguines i que ara les seves necessitats han canviat.

 

Qüestió de color

Que els nostres fills hagin crescut no significa que hàgim de renunciar al color i pintar l’habitació de blanc, hi ha mil opcions amb estampats de paper pintat preciosos que aporten harmonia a l’habitació i combinen perfectament amb els nostres mobles.

 

Lliteres i llits còmodes

Fonamental, el moment de descans dels nostres fills en edat de creixement  esgotament mental  (no creiem que hi hagi una edat d’esgotament mental !!) ha de ser sagrat i per aquest motiu, el descans l’ha de proporcionar un moble que s’ajusti a les seves necessitats i a l’espai del qual disposes. Hi ha un mite extens on es comenta que els llits abatibles i compactes no són tan còmodes com els fixes o que no compleixen la seva funció. Això podria arribar a ser cert en llits fets sense pensar en el descans, però no és el nostre cas. A MacMobles sempre trobaràs les millors solucions de qualitat per a tots els teus espais.

 

Il·lumina amb llums moderns (és masculí perquè es refereix a l’aparell…)

Gràcies a la influència de les noves tecnologies i dels influencers (com hem comentat abans) s’ha posat de moda penjar de les cornises de l’habitació una filera de llums de led que canvien de color. Així que ens toca adaptar-nos a les noves «modes» i t’oferim un ventall de llums perquè puguis il·luminar de manera adequada els espais.

 

 

Decora amb mapes

És una molt bona manera de decorar i a més d’aprendre la situació geogràfica dels països. A més, pots clavar xinxetes al mapa dels llocs que t’agradaria visitar i en un altre color, dels llocs que ja has estat.

 

Utilitza garlandes de llums

Recorda que els nostres fills necessiten un espai que els ofereixi comoditat i tranquil·litat. Per això, les garlandes de llums són perfectes perquè els adolescents sentin una atmosfera ideal que els permeti sentir-se a gust i amb total harmonia en tot moment. No oblidis que una llum tènue sempre és sinònim de relax i ambient acollidor.

 

Aposta per tons grisos

Abans parlàvem del color blanc i del paper pintat, si el que necessites és un color neutre i el groc no és una aposta segura (se sol utilitzar molt per a habitacions de nadons) aposta pel gris. Un color neutre però més potent que el blanc que aportà el caràcter de «canvi d’aires» que busques a l’habitació dels teus fills.

 

Mobles funcionals

Ho hem estat comentant al llarg del blog, però és un punt força important com per dedicar-li un destacat. Et recomanem que miris armaris raconers, que no resten espai i permeten que els utilitzis com a vestidors, taules d’escriptori grans, raconeres o ampliables. Llits niu o amb emmagatzematge…

 

Creus que tenim el que estàs buscant? Vine a les nostres botigues i ho mirem junts, a més, et fem saber que tots els nostres mobles es poden dissenyar a mida i tenim un ampli ventall d’acabats i colors.

 

Feliç dia!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?