decorar-en-pareja

7 tips per a decorar casa teva en parella amb èxit

Tot els secrets que necessites saber per decorar casa teva en parella de la millor manera i amb total harmonia

Un dels passos més importants a la vida de les persones és quan decideixen independitzar-se i van a viure en parella. I en aquesta nova etapa, qui no s’imagina vivint a la casa dels seus somnis? No obstant això, abans de començar, primer ens hem d’anar per feina amb molt d’esforç i il·lusió, planificant bé cada pas, detalladament, ja que només així us portarà a obtenir la decoració més bonica per a la vostra llar.

 

Per aquesta raó, avui a Macmobles et compartim un interessant post amb 7 tips per decorar casa teva en parella amb el millor estil, els mobles perfectes i una total harmonia que beneficiarà a la vostra relació. Vols saber més? Si continues llegint t’assegurem que prendràs la decisió correcta!

decorar-en-pareja

Tip 1: Una bona planificació

Primer de tot, és essencial realitzar una deguda planificació en parella que us permeti tenir tot sota control, sobretot, abans de començar amb les decisions sobre la decoració de la casa. En aquest sentit, descartar des de ja l’opció d’anar a comprar a les botigues de decoració a la babalà i sense un pla específic en mà, ja que serà caòtic i una pèrdua de temps.

 

Per això, la nostra recomanació és que tu i la teva parella definiu prèviament molt bé l’estil decoratiu que predominarà a casa vostra, per a així no tenir problemes en prendre les decisions durant la compra. Per consegüent, en el cas de que tingueu dubtes en temes de decoració, l’ideal és que us deixeu aconsellar per persones o altres parelles que ja hagin passat per aquesta etapa, així com també consultar revistes d’interiorisme i decoració o, de la mateixa manera, buscar ajuda en el personal expert en decoració que sempre trobaràs a les botigues Macmobles.

Tip 2: Posar-se d’acord

Arribar a un acord en parella no hauria de ser complicat. No obstant això, en temes de decoració és probable que el tema pugui anar-se’n una mica de les vostres mans. Per això, es recomanable que quan aneu a la botiga de decoració respecteu sempre la planificació que, prèviament, heu elaborat amb tant d’esforç a casa. Es tracta de tenir les coses clares i evitar així les discussions i els desacords, especialment quan esteu en públic.

 

En cas contrari, sortireu de la botiga amb els mobles equivocats o en el pitjor dels casos amb les mans buides. El nostre consell és que us escolteu mútuament per a definir així, amb sentit comú, objectivitat i bon gust, quina serà la vostra estratègia a seguir quan disposeu de la planificació i com actuar en cas que sorgeixin imprevistos durant la compra a la botiga. Recordeu que és a les vostres mans aconseguir junts la decoració més bonica per a la casa dels vostres somnis.

 

Tip 3: Mantingues sempre l’harmonia visual

En temes de decoració l’última paraula sempre la tindràs tu i la teva parella. No obstant això, has de tenir sempre en compte les últimes tendències en decoració i intentar investigar en profunditat sobre això abans de llançar-te per un estil, sense saber si s’adapta completament als teus espais i necessitats.

 

Hi ha parelles que opten per la decoració eclèctica a les seves llars, la qual cosa és una opció valorable i cadascun decideix com vol decorar la seva casa en parella. Al seu torn, existeixen estils decoratius que són molt diferents entre si i que poden resultar atractius quan els combinem. No obstant això, us recomanem ser prudents i mantenir sempre una harmonia visual que transmeti tranquil·litat i un bon ambient a casa, sense haver d’arribar a decoracions extravagants o escandaloses.

Per això, t’aconsellem que utilitzis mobles senzills i elegants, de preferència minimalistes, com els que t’oferim en Macmobles, ja que són la opció perfecta per a obtenir una decoració que sigui capaç de combinar amb tot i a més sigui molt agradable a la vista de tots.

decorar-en-pareja

Tip 4: Crea un racó màgic

En decorar les vostres cases sempre busqueu donar amb aquest toc personal que parli de vosaltres en cadascun dels seus racons. En conseqüència, és important que al moment de decorar junts pugueu crear racons especials que tinguin una aportació personal de cadascun de vosaltres. És sabut que el que agrada a un no té per què necessàriament agradar-li a l’altre. Per aquesta raó, la solució eficaç és que cadascun tingui una aportació essencial en la decoració, perquè així hi hagi un balanç perfecte, tant en gustos de nivell estètic com en espais funcionals que us serveixi de veritat per al vostre dia a dia.

Tip 5: Deixa’t seduir pels colors

En tota decoració d’interiors els colors són fonamentals per a crear aquesta màgia única que busquem a casa. De la mateixa manera, la infinitat de colors que existeixen, moltes vegades provoquen desacords entre les parelles a l’hora de triar el que combini millor les parets de casa. Així mateix, no oblideu que sumat als gustos també cal tenir en compte com és casa nostra, especialment si posseeix molta llum natural, i sobretot posar l’accent en les dimensions amb les quals compte.

La nostra recomanació és que us assegueu a decidir junts el color que més equilibri us doni a les parets de casa i que s’adapti per complet al que esteu buscant en la vostra decoració. Diuen que la unió fa la força i en aquest cas en particular la unió dels vostres gustos us garantirà la decoració ideal amb els colors perfectes que us omplirà de màgia els vostres espais a casa.

Tip 6: Recorre a un interiorista

Sabem que la decoració en parella no és una tasca fàcil i encara que us esforceu les coses no sempre poden sortir com esperem. Si aquest és el vostre cas, recordeu que també podreu recórrer als serveis d’un professional de la decoració, qui s’encarregarà d’aconseguir un consens entre vosaltres gràcies a totes les propostes creatives d’interiorisme que us proporcionarà, la qual cosa acabarà amb les vostres possibles discussions en gustos i colors. No oblideu que tota ajuda externa sempre és bona per a poder prendre les decisions apropiades abans d’executar la decoració a casa sense cometre cap mena d’error en l’intent.

Tip 7: Posa-li bon humor i il·lusió

Com tot en la vida, l’esperit positiu sempre és una garantia d’èxit en tots els sentits però especialment quan compartim vida en parella. Per aquesta raó, és molt important que sempre prioritzeu la vostra harmonia, ja que us trobeu en un moment molt especial dissenyant junts com serà la decoració que us acompanyarà en el vostre dia a dia per molt de temps. En aquest sentit, la nostra recomanació és que sempre mantingueu el bon humor en parella, com a principal arma per a afrontar correctament algunes desavinences, per a trobar junts la màgia que s’expressarà en la decoració que finalment trieu.

Ara que ja saps més sobre els secrets per a decorar casa teva en parella de la millor manera, et convidem a Macmobles per a descobrir els esplèndids mobles en totes les categories i elements d’interiorisme. T’assegurem que s’adaptaran als teus gustos i necessitats i, a més, t’ajudaran a que la teva decoració de casa sigui sempre meravellosa.

I si també vols estar al dia de totes les nostres últimes novetats t’animem a seguir-nos a Instagram i Facebook on trobaràs tot el que estàs buscant.

Et desitgem un fantastic dia!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?