renovar-tu-salón-barcelona

6 idees per renovar el look del teu saló

Tot els secrets que has de saber aquest any nou sobre renovar el teu saló amb les últimes tendències

 

Al començar l’any ens omplim de bons propòsits i objectius en tots els nivells. I et preguntes: Per què no fer el mateix amb el look de casa meva? Avui et volem donar una important pista… ANY NOU, SALÓ NOU! Sona bé, veritat? I és que a Macmobles volem fer-te sentir totalment a gust aquest 2021 en cada racó de la teva llar, per aquesta raó, t’ensenyem com redecorar el teu saló amb 6 IDEES que t’ajudaran a donar-li aquest nou estil que estàs esperant. A continuació, pren nota dels nostres interessants consells.

 

 

Any nou, saló nou! Anem-hi …

Ha arribat el moment perfecte per a renovar el teu saló i ho saps molt bé. Tingues en compte que sempre pots transformar-lo en un espai més modern i amb molt d’estil. A més, creiem que posar-li el teu toc personal, que ho ompli de total autenticitat i harmonia, no és una tasca impossible. Avui et venim a demostrar que ja no hi ha excusa perquè continuïs endarrerint-ho i t’ensenyarem com i per què.

 

Sabem que la teva vida canvia i la teva casa també. Per consegüent, començar un nou any és l’oportunitat perfecta per tornar a crear un saló al teu, però amb nous aires que el rejoveneixin i que et facin sentir a gust. Llavors, creiem que és l’hora que renovis el teu saló i redescobreixis totes les seves possibilitats perquè et tornis a enamorar d’ell.

 

Idea 1: Per on comencem?

Quan penses en renovar el teu saló els primers elements que et venen a la ment són: el sofà, els mobles, les prestatgeries i la taula de centre. Sens dubte, són els elements imprescindibles en tota decoració de saló avui dia. No obstant això, també existeixen altres elements més voluminosos i de grans dimensions que ens obliguen a pensar, detingudament, en com farem per a distribuir-los peça per peça en el moment que posem en marxa l’operació de redecoració.

 

El nostre primer consell és que sempre situïs el sofà al centre del saló, com a eix principal de la teva decoració, perquè així podràs gaudir d’una font natural de llum i, a la vegada, distribuir tots els elements que li acompanyen adequadament. D’altra banda, si vols que no et falti espai amb una mobilitat òptima en el teu saló, la solució clàssica és que sempre situïs el teu sofà o el mobiliari voluminós molt prop de la paret. D’aquesta manera, estaràs buidant l’habitació i guanyaràs unes zones de pas completament lliures perquè tu i la teva família transiteu sense problemes.

 

Idea 2: El sofà és el rei del teu saló

Al regne del teu saló qui regna és el teu sofà. Per això, per donar el protagonisme a les teves parets i al teu descans, la nostra recomanació és que els teus mobles siguin multiús perquè sempre et permetin guanyar l’espai extra que necessites, ja sigui en emmagatzematge o en decoració. A Macmobles comptem amb els mobles ideals pel teu saló, que et faran guanyar en comoditat, mentre li dones una nova imatge als teus espais a casa.

 

Qui va dir salons petits? Si no gaudeixes dels metres quadrats extres que tant desitjaries tenir a casa, et proposem solucionar-ho amb un sofà que sigui convertible en llit. I és que, aquest tipus de sofàs són la millor solució pels espais petits gràcies a que compten amb un bagul, amb el qual podràs guanyar aquest espai addicional per al correcte magatzematge de tot el que vulguis posar en ell. A més, aquest tipus de sofàs t’ofereixen tantes prestacions que et sorprendran per complet, com els seus capçals i reposabraços que compten amb un sistema inclinable, que t’ajudaran a cuidar cada dia d’un descans ple per a tu i la teva família.

 

Idea 3: Atreveix-te amb una nova taula de centre decorativa

Tot gran sofà mereix una gran taula de centre i estem convençuts que en aquesta habitació necessites sempre uns mobles de suport que combinin a la perfecció amb l’harmonia del teu saló. En aquest sentit, les taules de centre són l’element d’acompanyament ideal, ja que et permeten decorar el teu saló amb un efecte dinàmic oferint-te a més una gran polivalència en el seu ús. Recorda que les taules de centre de Macmobles a més, et brinden un gran estil que omplirà el teu saló d’aquesta personalitat que tant estàs buscant en ell.

 

Idea 4: Mobles dinàmics que alliberin el teu saló

L’harmonia visual ha de ser una prioritat a l’hora de redecorar el teu saló. Per això, els mobles que vulguis situar-hi han de respectar la tonalitat de les parets perquè hi combinin en perfecta sintonia, així aconseguiràs fer del teu saló un espai més ampli i que, al seu torn, et transmeti una sensació de completa llibertat.

No obstant això, la nostra recomanació és que no cobreixis les parets completament amb un moble principal. Millor, opta per incorporar diversos objectes decoratius que harmonitzin amb el teu saló i que t’ajudin a crear un atractiu joc visual que sigui capaç de sorprendre les teves visites.

 

Així mateix, recorda que l’ordre és un aspecte fonamental per a qualsevol espai interior de la teva casa, però sobretot quan ens referim al saló. Per això, si vols despertar una sensació de profunda harmonia en ell, és necessari que organitzis, detingudament, tots els elements que són part de la composició de la teva decoració perquè et sentis completament còmode.

 

Idea 5: I el saló menjador?

Al renovar el teu saló, automàticament, també estem parlant d’un complet canvi en el nostre menjador. I és que aquesta renovació implica que introdueixis, apropiadament, una taula i unes cadires que combinin a la perfecció amb el nou estil que li vols donar al teu saló.

 

D’altra banda, encara que en aquest lloc el que normalment ocupar més espai és la zona d’estar, recorda que pots centrar l’atenció amb unes taules que ressaltin, tant en disseny i estil, la personalitat del teu espai. La nostra recomanació és que sempre prioritzis la funcionalitat de la teva nova taula, ja que juntament amb les cadires faran del teu saló un lloc únic del qual sempre podràs gaudir en família. No oblidis que a Macmobles comptem amb una gran varietat de taules i cadires que s’adaptaran perfectament al teu gust i a les teves necessitats.

 

Idea 6: Els complements sempre són un plus

Moblar i renovar el teu saló requereix de la màxima creativitat i bon gust. Per això, les peces auxiliars que decideixis introduir-hi, com ara: les catifes, els llums de taula o els coixins, seran sens dubte la companyia ideal perquè aconsegueixis aquest ambient agradable que tant desitges en el teu nou saló.

 

El nostre consell és que a més dels mobles i complements que disposaràs en aquest espai, també juguis bé amb la llum indirecta, tant natural com artificial  que hi hagi sempre. Ens referim a crear una il·luminació càlida i agradable, que al costat dels objectes d’ambientació natural com les plantes i d’altres elements de decoració rústics, et puguin ajudar a trobar aquest equilibri que sintonitzin perfectament amb el que estàs buscant i canvi que necessita el teu saló.

 

Esteu llestos per a un donar-li un nou look als vostres salons?

Ara que ja sabeu com renovar apropiadament el saló de les vostres casa per a aquest 2021, recorda que a Macmobles t’esperem en totes les nostres botigues, de punta a punta de Catalunya, per a ajudar-te en tot el que necessitis a l’hora de renovar els teus espais interiors de la millor manera, sempre amb productes de qualitat, amb total garantia i amb el millor preu del mercat.

 

Si voleu saber més sobre les últimes novetats, us convidem a seguir-nos a Facebook, Instagram i Twitter. Si us ha agradat aquest post no oblideu compartir-lo a les xarxes socials.

 

Que tingueu un dia fantàstic!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?