4 consells per triar la tapisseria ideal

Quan triem la tapisseria dels mobles del saló, no n’hi ha prou que combinin a la perfecció amb el color de la fusta o de les parets. Sobre aquest tema intervenen altres qüestions, com la durabilitat i la qualitat dels teixits.

A MacMobles comptem amb els millors professionals que et podran assessorar i resoldre qualsevol dubte. Aquests consells bàsics t’ajudaran a triar la tapisseria ideal:

  1. Resistència al desgast: factor que no depèn del pes ni del grossor del teixit, sinó de l’acabat dels fils. Descarta la tela si solament en tibar-la es deforma o s’obre la trama. Així mateix, els gèneres de tapisseria importats es classifiquen segons un test de durabilitat o fregament.
  2. Tractaments protectors: teixits amb propietats antitaques, antisol (amb un nivell de decoloració 5) i anti boles.
  3. El clima també influeix: per exemple, en zones càlides el lli i cotó són les millors opcions. En canvi, en llocs freds, teixits d’ant o llana s’agraeixen com a resguard.
  4. Fàcil manteniment: si no vols complicar-te la vida, les tapisseries desenfundables permeten el rentat a màquina sense necessitat de tractaments costosos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?