4 claus per triar la teva cadira d’escriptori

Ets un mega gamer? A MacMobles disposem d’una gran varietat de cadires adaptades als gustos i necessitats de cada client. Passem moltes hores davant d’un ordinador, per això és molt important la teva posició corporal a la cadira. Et propossem aquesta cadira giratoria amb les següents característiques:

  • Elevable
  • Amb mecanisme de balanceig
  • Estructura interior metàl·lica
  • Suport lumbar reclinable de 170º amb braços elevables
  • Braços giratoris
  • Rodes aptes per a parquet

A més, has tenir en compte 4 punts bàsics a l’hora de triar una cadira d’escriptori:

  1. Ergonomia. El seient ha de ser estable perquè facilita l’autonomia de moviments. El suport de l’esquena no ha de ser massa ample a la part superior per tal de no restar mobilitat als braços. L’altura ha d’arribar com a mínim fins a la meitat de l’esquena. El suport lumbar és necessari per prevenir les tensions a l’esquena. Els reposabraços compensen el pes del cos, proporcionant el suport adient als braços i descans a l’esquena.
  2. Anatomia. En funció de la teva alçada tria una cadira que s’ajusti ergonòmicament al teu cos amb el seient i reposabraços ajustables. Les persones més baixes poden necessitar cadires amb regulador de profunditat del seient. La profunditat òptima del seient permet emprar el suport sense que es noti una pressió excessiva per sota dels genolls. És important tocar el terra amb els peus sense estirar els genolls i que els reposabraços siguin mòbils per mantenir l’esquena relaxada.
  3. Temps. Si fas una jornada completa tria una cadira ajustable i ergonòmica amb un suport lumbar adequat. Si la teva cadira d’escriptori és d’ús eventual, aleshores et pots decantar per un model més bàsic.
  4. Prova-la. Seu i prova les vegades i els models que vulguis fins que trobis la cadira perfecta.

Vine a MacMobles i tria la teva cadira d’escriptori. Dóna-li un cop d’ull als nostres estudis i despatxos! Fets a mida de les vostres necessitats i espai. Gran varietat de combinacions i colors a escollir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?