10 consells per organitzar l’armari

A MacMobles et mostrem solucions perquè mantinguis endreçades les teves peces de roba cada temporada. Perquè una bona organització és la clau per acomodar i tenir a mà tots els teus estils. Guanyaràs espai. Guanyaràs temps. 

T’ajudem a organitzar l’armari amb 10 consells:

  1. Un armari jerarquitzat és un èxit assegurat. Tingues un lloc fix per a cada peça i organitza per tipus de productes: jaquetes, camises, pantalons… Les peces que pesin més posa-les sempre a la part inferior, i les més lleugeres a la part superior.
  2. El color visualitza l’organització. Els tons clars han d’anar per davant o els primers a la fila, i els foscos pel darrere o els últims a la fila. És una manera de classificar la roba que visualment funciona. 
  3. T’hi ajudarà utilitzar un penjador per peça de vestir. Deixa separació entre elles i organitza per gamma cromàtica o per teixits. Amb penjadors de les mateixes característiques aconseguiràs un armari coordinat. És important utilitzar el penjador que s’adapti a les característiques de les peces de roba, accesoris i calçat. Un bon ús i col·locació garanteix la bona presència de la roba i dels complements en perfecte estat.
  4. Aprofita l’espai amb els extres que augmenten la capacitat de l’armari. Utilitza barres extra o perforades com a suport per als penjadors. Pots penjar les peces en horitzontal o vertical. Tria una barra extra per duplicar la funcionalitat de l’armari i aconsegueix dos nivells fàcilment.
  5. Aconsegueix fundes de roba per protegir-la i mantenir-la nova. Molt útils també per desar jocs de llit, mantes, nòrdics, tovalloles… Coordina l’organització amb fundes i caixes de la mateixa família. Tot quedarà perfectament organitzat i coordinat. Col·loca les peces llargues a les fundes de la mida adequada i les jaquetes o camises a les fundes més petites. Estalviaràs espai.
  6. Desa en vertical. Tot són avantatges. Maximitza la capacitat de l’armari i soluciona l’absència d’espai. Un truc senzill: en lloc de doblegar els texans, enrotlla’ls. Estalviaràs espai i aconseguiràs que aquestes peces bàsiques estiguin ben organitzades i a mà. 
  7. Per a petits espais, els armaris robers són una opció ben còmoda. Et permeten obtenir un espai extra. Una gran opció que et facilitarà el canvi de roba de cada temporada.
  8. Prestatgeries. El teu aliat per mantenir cada cosa al seu lloc. Tenen una gran capacitat i conviuen bé amb qualsevol mena de decoració. En realitat és un bàsic perquè és funcional, versàtil i estètic. Utilitza la caixa adequada a la mida i altura del prestatge per emmagatemar accesoris o peces de roba. Et permetran tenir-ho tot classificat per categories.
  9. Galants i penjadors. Un extra que has de tenir per completar l’armari. Els penjadors són molt pràctics. Utilitza’ls per tenir a mà peces de roba i accessoris que utilitzes habitualment. Tot a mà per sortir de casa i no oblidar-te de res.
  10. Les sabates han de descansar en caixes o prestatgeries. Les protegiràs de la pols i et duraran més. Organitza per parells. Fes un pas més en l’organització i emporta’t tants mòduls com models vulguis utilitzar. Tria el material del sabater en funció de la ubicació.

La bona organització farà que estalviïs espai i temps. Dissenya l’armari que necessites. Pots triar les mides de l’estructura, el color, les portes (corredisses o abatibles) i els complements ideals: calaixeres, cistells, barres, sabaters… Vine a MacMobles!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?